No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Birouri

Eficienţă la locul de muncă

Product Image Gestionarea eficientă a clădirilor şi a facilităţilor reprezintă cheia minimizării costurilor de funcţionare. Soluţiile personalizabile pentru birouri oferite de Daikin vă oferă un control deplin asupra consumului de energie, creând condiţii ideale de muncă şi minimizând impactul asupra mediului.

Beneficii

Economii de energie substanţiale

Aparatele de aer condiţionat de birou furnizate de Daikin se pot integra într-o soluţie de climatizare perfectă. Recuperarea căldurii de la componente, ventilare cu răcire liberă şi producerea gratuită de apă caldă de consum duc la costuri de funcţionare mai scăzute şi emisii de carbon minime.

Tehnologie de înlocuire

Soluţiile pentru birouri cu tehnologie de înlocuire Daikin oferă o rentabilitate rapidă şi o actualizare rentabilă. Pentru economii de energie majore cu un timp de nefuncţionare minim.

Confort pe tot parcursul anului

Încălzirea continuă în timpul degivrării furnizează o capacitate ridicată de încălzire, iar temperaturile variabile de vaporizare furnizează un confort continuu, evitând formarea curenţilor reci.

Costuri de instalare reduse

Caseta plată de la Daikin se integrează perfect în panourile de tavan fals standard pentru o instalare rapidă. Intelligent Touch Manager de la Daikin oferă un miniBMS rentabil, integrând toate echipamentele Daikin şi terţe.

Produse

Prezentare