No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Bănci

Climatizare completă pentru medii bancare

Product Image Sistemele de încălzire, ventilare şi aer condiţionat pentru spaţii comerciale, eficiente din punct de vedere energetic, furnizate de Daikin, sunt suficient de versatile pentru a satisface orice cerinţă a unui mediu bancar modern - pentru a face transforma afacerile în plăcere.

Beneficii

Control deplin

Controlul eficient al zonelor individuale şi al unităţilor garantează faptul că încălzirea şi răcirea sunt utilizate numai acolo unde sunt necesare, pentru a reduce automat costurile cu energia.

Instalaţie compactă

Sistemul Daikin necesită un spaţiu minim, prin urmare, instalaţia care economiseşte spaţiu, este ideală pentru proiecte de reamenajare. În exterior, unităţile au un nivel scăzut al zgomotului şi ocupă o suprafaţă mică, fiind ideale pentru zonele dens populate.

Soluţii flexibile

Gama largă de sisteme de climatizare şi ventilare de la Daikin poate fi personalizată în funcţie de fiecare zonă a băncii, de la săli de şedinţă şi birouri administrative, la ghişee şi spaţii de retail. 

Satisfacem uşor nevoile

Daikin oferă un singur punct de contact naţional sau chiar internaţional, pentru a vă ajuta să finalizaţi mai multe proiecte, să respectaţi diferite legislaţii şi să vă simplificaţi bugetele.

Produse

Prezentare