No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Sistem Daikin Altherma Flex

Încălzire, apă caldă de consum şi răcire pentru aplicaţii rezidenţiale şi comerciale

Product Image Sistemul Daikin Altherma Flex este o soluţie de climatizare completă pentru medii rezidenţiale şi comerciale, care include o pompă de căldură aer-apă cu eficienţă ridicată.

Beneficii

Economii substanţiale de energie

Sistemul Daikin Altherma Flex oferă o eficienţă energetică de trei ori mai mare decât a unei centrale termice din clasa de energie A pentru climatele temperate din Europa Centrală şi de Vest.

Un sistem 3-în-1 flexibil

Sistemul Daikin Altherma Flex realizează incalzirea si racirea spațiilor cât şi apă caldă de consum pentru cel mai ridicat nivel de confort, pe tot parcursul anului. Prin recuperarea căldurii din modul răcire, sistemul poate încălzi apa din rezervorul de apă caldă până la 60°C.

Un sistem modular şi versatil

Fiecare unitate interioară poate fi combinată cu diverşi consumatori de căldură, în funcţie de cerinţele clădirii: ventilo-convectoare, convectoare pentru pompe de căldură, încălzire prin pardoseală, radiatoare de temperatură scăzută şi ridicată.

Ideal pentru clădiri publice şi de apartamente

Unităţile interioare pot fi operate independent. Fiecare proprietate va avea controlul individual asupra încălzirii, apei calde şi răcirii. La acesta, se adaugă consumatorii de căldură necesari pentru fiecare apartament.

Prezentare

Aplicaţii rezidenţiale

Aplicaţii rezidenţiale

  • Unităţile interioare pot fi operate independent
  • Fiecare proprietate va avea controlul individual asupra încălzirii, apei calde şi răcirii. La acesta, se adaugă consumatorii de căldură necesari pentru fiecare apartament.
Aplicaţii comerciale

Aplicaţii comerciale

  • Unităţile interioare centralizate oferă sistemului o împărţire modulară şi capacitatea de a satisface nevoile generale de încălzire, răcire şi apă caldă ale clădirii. 
  • Acestea pot fi combinate cu o gamă largă de consumatori de căldură: ventilo-convectoare, convectoare pentru pompe de căldură, încălzire prin pardoseală şi radiatoare.
  • Este o soluţie ideală pentru spa-uri, centre de fitness, restaurante şi şcoli.